Sinds 2018 plaats ik op deze website verhalen over de politieke geschiedenis van het WK voetbal. Over Johan Cruijff en Pablo Escobar, over Mussolini, Maradonna en Mandela, over de Vuile Oorlog en de Voetbaloorlog.

Langzaam groeide mijn hobby uit tot een veel groter project: een boek. Op 11 november 2020 heb ik een auteurscontract getekend bij uitgeverij Prometheus in Amsterdam. Ik ben waanzinnig blij met deze kans en ik weet zeker dat we er iets heel moois van gaan maken.

Op deze website kun je nog steeds een aantal verhalen lezen die (deels) in het boek terugkomen. Voor het echte werk moet je nog even geduld hebben, want mijn boek verschijnt in de herfst van 2022 – vlak voor het WK in Qatar. Wil je in de tussentijd op de hoogte blijven van de vorderingen? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief! En uiteraard kun je me mailen met vragen, tips en feedback.

Nooit meer een verhaal missen?

Vul dan hier je e-mailadres in om bij elk nieuw artikel een berichtje te krijgen. Ik hou zelf ook niet van spam, dus je mailadres zal nergens anders voor worden gebruikt! 

Leave a Reply